VĚČNÉ MLČENÍ
Anotace: ticho někdy řekne víc...
Po klikaté cestě
došel jsem v jezero
rozprostírající se do prostoru
a času
mezi hvězdami
tančila...
Nakonec i věčné mlčení
trvá jen do té chvíle
než někdo promluví
Ještě je co říct...
Komentáře (1)
Komentujících (1)