Myšlenky psychopata
Miluju den,
když zavírá vrátka,
to začíná hon...
na kůzlátka!
Pod rouškou noci,
schová se tvrdá lest,
postačí báchorka
a moje tvrdá pěst.
A budou zpívat
přesně v mojí notě,
bolestí se svírat
ve španělské botě.
Má zvrácenost dostane,
konečně co chtěla,
vůni krve nevinných,
jejich zkřehlá těla.
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, loverose91, Zrska, synanceia, WoQyX
Komentáře (0)