-- Ta hudba zní tak nahlas --
Když si v obchoďáku kupuju štěstí
s nálepkou Sleva
a Santa mi přeje Merry Christmas.
Je to jako bych byla znova
na zastávce autobusu
netušíc
že všechny cesty vedou na náměstí
pod vánoční stromek.
Pod vánoční stromek tam
- k tobě.