Pálená bezmocí
v noci, když sen přichází
ve formě prozření
a tuší, že nezná -
co se sluší, když v uších hučí
šum moře
a v hoře
odráží se hlas- snad poznání,
ve vlasech vítr a v patách mráz.
Hráz trhá se a místy procitá
plno krás,
mrhá čas čekáním,
když její bezmoc strnulá,
ji minula, jak noc minulá.
Říše snová,
či nová realita,
co bylo falešné se ji už nedotýká.
Bezmoc to spálila na popel,
a déšť vrátil zpět do pekel.
Líbí se mi, jak si hraješ se slovy a zvuky (v uších hučí šum...) :)
13.11.2013 10:51:12 | Hesiona-Essylt