ano...je dobře že vyběhla ven a vzhlédla ke hvězdám.to nám chybí.zastavit se a vzhlédnout.dnes jsem šla k lékaři, pršelo, bylo krásně, jen jsem šla a šla a bylo mi dobře. příště vyrazím večer, abych viděla ty hvězdy. děkuji za ni...
20.11.2013 10:20:03 | zdenka
Tohle je řeč, které rozumím. Taky si ráda bloudím mezi světy. A když mám nad hlavou hvězdy, přestávám být JÁ. Krása enigmane
15.11.2013 16:13:25 | Tichá meluzína
Záblesk osvícení... záchytný bod... prozření... smíření... víra v příští... moudrost... život... vesmír... nekonečno... Skvěle namíchaná esence :-)
15.11.2013 10:11:34 | Amonasr
Člověk sem přijde po půl roce a jako by se nic nezměnilo a přesto.......mrazí mě z tvých veršů víc a víc a možná jim i víc a víc rozumím :-)
15.11.2013 09:51:57 | floreciente