Anotace: Volně patří ke ZHRZENÉ jako jakýsi protipól či kyvadlo přechýlené z rovnováhy trvale na druhou stranu.
TRÝZNITELKA
Svému ďáblu jsi ukousla špičku jazyka
jeho krví hasíš svou dychtivost
Elixír zběsilé vášně
pramen pro všechny tvé anděly i bonvivány
jimž dala jsi pít jen do prvního absťáku
Pak s rozkoší sleduješ
jak svíjí se ti u nohou křečovitou žízní
Chtěli by psát básně tvou noční rtěnkou
na stvol uvízlý ve voskové růži
trhanými rýmy
jejichž pointy nezasáhnou nikdy cíl
Trefy do černého
vždy jen slepými náboji
Tak dlouho
že žádnou báseň ti už nikdo nedokončí
Zbyde ti jen jalový terč a trýzeň
kterou už nebudeš
mít komu dát
Praha, 14.11.2013
Jéééé.......Mňam. Tak teď mám chuť na kalendář rok 2013 pro dámy. Odcházím do lednice a dám si, dám si....... velký jahodový sojový jogurt, bez cukru a bez laktózy. Ach jo. Já jsem alergik. :O)
25.11.2013 18:25:19 | Tichá meluzína