ve vecernim
rozpolezeni
v zupanu
a vlasech v drdolu
posmrkavam
pokulhavam
poflakuju se
posledni dobou
nemuzu najit
song
divam
se na fotky
a vydechuju
nostalgii
vidim
nas svet
na preskacku
staci
zakryt dlani pruzor
a vzpominky
se zmeni
nebo
kdyz si
zakryju
jedno oko
zpolovicatim
kulham
protoze
sem si
zapomnela
odvazat nohu
zkousela sem
jak se zije
moji jednonohy babi
a jednomu psu
co sem videla
misto nohy
mel kolecko
dam si zas predsevzeti
jako vzdycky
budu zabavna
a budu rikat jen zajimavy veci
a kdyz to porusim
tak mi zbyde
aspon to
ze
m i l u j u
ty poslední dva odstavce..vystihují mé obvyklé porozchodové tendence..pro mě aktuální..takže za tuhle díky..:)
27.11.2013 22:40:34 | Loveless
hmmm... pěkný :) zdá se mi, jako bys byla jediná žena na světě, která ví co chce :D
15.11.2013 22:29:49 | Favi