**********
Jako blížící se tón z hedvábí
klaníš se dlouhé vteřině
v zákoutí vesmírných čar...
Tvá laskavá náruč,
uvnitř zbytečných snah,
v úzkém sepjetí, avšak daleko od hvězd,
zlehka uvadá...
Do lačných mezer bez lásky
tiše mi pronikáš...
Ve zpustlé melodii snů,
zahalené stínem tajemství,
pod rouškou chladných nocí,
s nádechem smyslnosti,
bez části Tvých nádher,
v pulsující věčnosti kráteru osamění
já bez vědomí
pohasínám....