Jen kapku
Jen kapku pochopení,
bych nám věnovala.
Jen kapku pochopení,
co by vše zachránila.
Jen kapku zapomnění,
bych ti dala.
Jen kapku zapomnění,
co by tě ochránila.
Jen kapku štěstí,
bych si přála.
Jen kapku štěstí,
co by nás rozesmála.
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, tato22
Komentáře (4)
Komentujících (4)