Máš oči podle kružítka
a v nich odráží se nebe
pak spoustu křivek dokonalých
já chci být součást tebe.
V noci za mnou přicházíš
a zatím si mi věrná
tolik citu,vášně,lásky
nikdy nejsi stejná.
To co spolu prožíváme
jsou ryzí chvíle štěstí
ráno když se probouzím
jako bych dostal pěstí.
Naposled tě políbím
má krásko bezejmenná
ty se pak na mně usměješ
jak v Louvru ta nejkrásnější žena
než rozplyneš se zase jako pěna...
sladké sny.