Anotace: Jemne podľa Flautu
Stála na prázdnej zastávke,
v ruke dáždnik so žltým nápisom It's a must,
vôkol plieskali kvapky nočného dažďa.
Čakala odhodlane na tú jedinú,
čo prekoná všetky prekážky.
A už nič nebude,
ako predtým...
někdo pojede kolem...
18.11.2013 09:08:54 | enigman
Už jsem se lekl, že máš dovolenku :)
17.11.2013 18:34:21 | Favi
Mám rád tyhle otevřený konce
17.11.2013 12:10:06 | Bananky v čokolade
:-)
17.11.2013 12:29:23 | nebech
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?