Pomíjivá
Jak všechno to říct
a nemít strach,
že slova se změní
v pouhý prach -
pěnu a popel
zašlých dní,
jak vědět, že není to poslední -
den, kdy i přes dlouhý výčet skrytých vad,
lze v chaosu tu najít lad.
Já vím, že dnešek pomine,
a co zůstane nám?
snad to jediné,
za co stojí řádně bojovat,
stydím se,
protože ač navenek vše míjí mě,
uvnitř začla jsem tě milovat.
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: kamínek, Metal Lady, Gabrielle, Rezkaaa, Jozef Bojanovský, whiolet, enigman, Koralína, Alci, Robin Marnolli, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)