V poslední době, častěji než často
v hlavě mojí vládne zmatek.
Otáčím se za sukněmi - Jarko, Lído, Vlasto!
Já amant, donchuán, zmetek.
V poslední době, víc než bych sám chtěl
v hlavě mojí vládne zmatek.
V ulicích míjím armády ženských těl
z řad dívek, dam i matek.
Uvězněný v labyrintu copánků a vnad -
prý s chutí roste hlad.
U mě s chutí roste zmatek.
A přesto přemítám, kam květinu bych odnes.
Já vůl! Jak zapomenout mohl jsem, že dnes
moje milá slaví svátek.