Štětcem
Štětcem dubovým,
maluješ mozaiku,
po těle mém.
Štětcem májovým,
maluješ chvilinku,
po těle nešťastném.
Se štětcem tajemným,
stejným jako Tvůj úsměv.
Se štětcem kouzelným,
v barvě žluté růže,
stále maluješ..
Růže plné žárlivosti,
kterou v sobě cítíš.
Spouštíš vlnu posedlosti,
v sobě samotném.
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)