Uklízečka
Anotace: Já..a moje nová práce na střední škole.
Jsem
ta, která nežaluje.
S mračícím pohledem
svět pozoruje
ze školních oken.
Jsem ta -děvče
obraz namaluj mi pěvče
a nezapomeň
na podlahu
namokřit a trochu hadru použít.
Jsem tma, světlo, cit
s koštětem se vleču-
neuletím, neuteču
nemůžu vše mít.
Jsem
a beze mě čisto není
ohni se, znova schody,
podlahy jak zrcadlení.
Jsem
bezmála ráda
však někdy duše strádá
z neustálého ponížení...
Přečteno 537x
Tipy 13
Poslední tipující: Amable seňor Marek, vodnař, tato22, enigman, Robin Marnolli, Piví, poeta, Jozef Bojanovský, Inna M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)