Tak si říkám, zda je k mání
i místo pro ukrývání
strašidel a ježibab...
smím koutek si rezervovat?
Mohu se vplést do myšlenek,
leč zmatený budeš navenek...
Mohu v plicích místo mít,
jen dech se může zastavit...
V žaludku ti ležet nechci,
však snad nezpůsobím sepsi,
kdybych srdce navštívila...
na chvilku zkusím být milá...
:o)
25.01.2007 14:41:00 | Cecilka
Už mám po obědě. Víno bych si také dala, posadit se u krbu a jen tak rozjímat, s blízky si povídat ...
23.01.2007 12:07:00 | NikitaNikaT.
to je ale pekná skrývačka, poďte sa ukryť, budem vás hladať, než napočítám do 10, jeden, dva...
23.01.2007 11:48:00 | Jarky