Hvězda
Anotace: Nad hlavou hvězd mám tisíce Oblohu z nich jen poskládat A tak se tážu měsíce Zda...
Nad hlavou hvězd mám tisíce
Oblohu z nich jen poskládat
A tak se tážu měsíce
Zda může jednu postrádat
Nad řekou letí a zpívá
Šaty má vetché, netíží
Snad její píseň, tak tklivá
Ke slunci zemi přiblíží
Schovám ji do svých dlaní
Na chvíli bude mně hřát
Snad zapomenu i na ní
A na co chtěl jsem se jí ptát
Hledíme na sebe – já a hvězda
Stromy si o tom šeptají
Už vím, proč dnes v noci nic se mi nezdá
Ona zas - proč hvězdy padají
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)