Alae
Život jde dochutit
jen umělou přísadou,
aby šlo zase šeptat slunci do ucha
pohádku o ptácích
kterým vyrvali peří z křídel
a jak my pak
chytali jejich stíny
ale bez dechu
padali zpět k zemi
Život jde dochutit
jen umělou přísadou
aby šlo zase psát vzkazy na listy stromů
o tom,
jak jsme si lepili ta mrtvá pírka
na vlastní lokty
"A leťme, LEŤME!"
jenže
bez dechu ...
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: kamínek, enigman, Lord Bartimaeus, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)