Anotace: ....
dívá se do mraků
má němá holčička
ocasy od draků
líbaj' ji na víčka
"chyť se těch fáborů
vezmou tě nahoru!"
ne, jenom tiše stojí...
dívá se do mraků
němá a smířená
ač plyne ve strachu
je rok jak vteřina
co na krepu se třepetá
otře se o tvář, odlétá...
dívá se do mraků
čas kape jako rtuť
"máš vzkazy od draků
- no tak se pro ně rmuť!
a čekej na vítr hořkosladký
má lásko zapomenutá
uzavře dveře, zamkne kladky
a tvůj drak zas s ním odlétá"