V mlhavém ránu,
se zmatenými slovy...
Bez přikrývky na srdci,
spoutaný v blížícím se hříchu
bloudíš prázdným dnem.
Plný dychtivých myšlenek,
bez rozhodnutí bolavého nitra,
lačný a hladový,
v náhlém a chtěném okamžiku
podléháš volání
prchlivé touhy v dáli...
Pak po prvém letmém polibku,
ve strachu z lásky,
v tiché mdlobě,
v nejistém kroku vpřed
vrávoráš...
a zemí vinen se propadáš...