Anotace: .
Voní tady přesnídávka
a samota
mají stejnou konzistenci
zlato je už v jiné dimenzi
a jde
zakopává
a někdy popoběhne
a padá
a hlavně jde sám
sám
ztratilo to smysl
mně to voní dávkou kreativity. :)
28.01.2014 13:25:33 | PacificTrans
kreativec, to jsem já..děkuji:)
07.02.2014 21:31:00 | Toda
jo, voní to zkušeností
24.11.2013 01:03:41 | Alci
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?