samota
Anotace: ..její vteřiny jsou někdy velmi osobní..
Nachový květ
ztratil svou
vůni,
plamen
svíce ruměnné
pohltil
vosk
z hloupých slov,
do zdí
se zubatá
soukolí času
boří,
do srdce,
až kamsi
za práh bolesti
jeho,
myšlenka
přišitá je
tíhou okamžiku,
lehounkou nití
bolavých
vzpomínek,
samota
prsty chladnými,
balí mou duši
do
minut dalších,
jen víra
mě drží,
v to,
že jednou
nebudu muset
si říkat,
že vstávat mám
a zase dýchat...
Komentáře (0)