Anotace: šuplík 4/08
.
kde ses zase ztratila?
jako bys nevěděla že nemáš
chodit sama že se máš
pořád držet obrazu
tam za tou alejí
dnes vypadá docela jinak
než vypadala tehdy
když jsi dlažební kostky
trhala jak sedmikrásky
a nevědělas ani že jsou to
střepy pod tvými koly
nepůjdu tam ani kdybych musela
všechno by bylo jinak
a já se nechci zklamat
nepůjdu tam je to jinak
jsem už jenom divák
jako ztroskotaná loď
výletní lodička spíš
s pádlama v písku
které někdo řekl
choď
a ona chodí
.
tohle se mi moc líbí, na další kouknu večer, teď nemám tolik času
24.10.2014 10:50:47 | Benátčan
...ty šuplíkovky se mi zamlouvaj...
24.11.2013 10:43:29 | Robin Marnolli
Děkuji, Robine. Ty básně tady bývaly, ale smazala jsem je před několika lety. A teď jsem překvapená, že nejsou tak strašné. Kdybych nic nemazala, mám tu stejně básní jako ty :) ale samozřejmě u mě na úkor kvality, teď už si můžu vybírat, 400 věcí z šuplíku se nikdo obávat nemusí.
24.11.2013 13:06:05 | Já Esther Ruth