Vločka
Anotace: ....motto vločky...
Bílá vločka za vločkou
padá na tvář,řasy
je tou zimní peřinkou
a skromně nám hlásí
než v záři změním skupenství
vnímej chlad a jiskru
opakující se poselství
zakódované v mém nitru
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Půlnoční, Avola, střelkyně1
Komentáře (1)
Komentujících (1)