**********************
Víš...
Chci si zapamatovat Tvoji kůži,
prozkoumat každý její záliv,
někde zastavit a jinde zrychlit,
chvíli se ve Tvý blízkosti chvět...
*Jen tak si přivonět*
......Mít kousek Tebe......
* pár pohledů
* trošku doteků
* po málu polibků
Nenech mě hořet,
řekni,
co mám a nemám chtít,
jaká pravidla lásky ctít !
Vím...
Měla bych snad šílet
po dnešním zlomu
a bez poznámek Tvá,
z Tvého věčného hraní si
s mým křehkým JÁ !!
Naposled kříčím jedním slovem
"Zůstaň!"
*nadobro ztracená v tomhle světě*
*ve svém vězení snovém*
*moc slabá po odvetě*