Listopadová
Anotace: Něha je políček do tváře. Radost sníh padající z polštáře, dva sliby co jdou od...
Něha je políček do tváře.
Radost sníh padající z polštáře,
dva sliby co jdou od oltáře.
Touha je respekt z výšky,
dobrodružství stránka z knížky.
Bolest je jehla v kupce sena
a to vždy, když přijde zlom,
člověk je listem ve větru
a život majestátný strom.
Komentáře (0)