CÍTÍŠ TO ?
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Když padá tvá duše
k počátkům zrození
padá a získává sílu
roste a mohutní
za větru lámajícím stromy
s blesky spojeny s bouří
padá a miluje vše
co jí obklopuje
snaží se uchopit a nasát
vše co jí objímá a
pláče štěstím na
cestě k počátkům
vesmíru...slunce
spojení u tvých nohou
vytváří obrazce a tančí
za zvuků tvých pocitů
které padají tam dolů
rodí se z nich nové světy
s životem láskou i nenávistí
které patří k sobě a pomáhají
ostatním dostat se dál
padáš a záříš štěstím
toužíš stát se hvězdou
jednou z mnoha a cítit
spojení s ostatními a
přiblížit se tak k bohu.
Přečteno 671x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, Jana B., enigman, zdenka, Romana Šamanka Ladyloba, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)