Když mraky pláčou,
slzy jak příval slov
rozeznějí hladinu.
Mé řasy máčí
ve vzpomínkách
ne Tebe
... a opět Tě cítím
a opět se v Tobě ztracím.
Neuvěřím, že to skončilo....
... nikdy.
Tvá tvorba blízká duši mé..
16.10.2016 14:43:02 | Tvořilka Lenka
Hezky vyjádřené. Dokáži v tom vidět osamělé dívčí oči za oknem, smutně hledící do deště.
Tak na mě dílo působí.
12.12.2013 20:44:33 | Jan Urban