Geamparale
Anotace: ro/cz http://www.youtube.com/watch?v=3Vt7fPLH7jg
Hai sa dansam geamparale
paralizat de emotii
niciun gestul dumitale
da-mi un semn in miezul noptii
as vrea sa stiu la ce gandesti
vesnica e dilema mea
de azi cea de ieri, de ce esti
mea numai in acest dans.. ea
nu va fi mai mult cu mine
tot ce trebuie sa stie
dansul indelungit cine
dansa mereu? - cel ce scrie
překlad
Zatančeme geamparale
paralyzováni city
žádné gesto Tvých rukou
neznamená již půlnoc
chtěl bych vědět na co myslíš
že mám svou dilemu věčnou
jako dnes, tak včera, proč jsi
moje pouze v tanci.. ona
nebude pak více mojí
všemu, co ví, nerozumí
kdopak nekonečný tanec
tančí dál? - snad ten, jenž píše
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Isquieasuus, střelkyně1
Komentáře (0)