Kdo probudil ten pád
Nadšené padání
do výšek na zemi
.
.
.
vystřelená
až do oblak
ze zimy
do tepla
tvá radost
budí očekávání
už rozpuštěných vloček
už brzy se prý
přidáš
k nim
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Petbab, maliska, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)