Výkřik do tmy, hlavy burácí
I cigareta ztratila svůj glanc
Jsme zbloudilí vojáci
Co svou duši dají všanc
Vzdor nám křičí z očí
A pravda - uvězněná v nás
Šlechta ta co otročí
Nám umlčela hlas
I ženám, i pro umění
Veršů lásky vpitých pár
Nic v světě již nezmění
Že smrt skončila - jeho svár
Krásné, silné a prokleté. Nic z naivního dítěte, jen pošlapaná pravda, co se zvedá z prachu, s rostoucím vzdorem v srdcích davu. :-)
28.11.2013 16:27:33 | Tichá meluzína