Skleněné slzy
Střepy z ledu.
Srdce padá
drtící slova, letící do neznáma.
Nevinna. Samota. Prázdnota..
..co po tobě zbývá?
Chlad, co v žilách
našel si skrýš.
Obrysy snů,
v kalendáři emocí.
Má tajná zoufání
a stokrát přehraný smích.
Hříšníku, kajícný
nech se uvést v nová pokušení.
Poddej se tónu skleněné slzy,
jež zavadila o mou zmrzlou dlaň.
Dřív než za ni
zaplatíš životu..
..skomírajíc v tom chladném
náručí
..naprosto sám.
Přečteno 540x
Tipy 8
Poslední tipující: Madanik, enigman, Jana B., Amonasr, Robin Marnolli, Alain
Komentáře (7)
Komentujících (4)