Anotace: tak trochu nostalgie... a možná je to pro Tebe Džej..=)jak jsi chtěl.., žádné složitosti.. takže třeba trochu vyznání...
Sbírka: Lovestory a další storky ze skla
a čteš verše přímo Seifertovi a nebo Seifertovy verše někomu jinému? :o)
05.12.2013 16:39:02 | hanele m.
vlastne jeho verse pro sebe... a diky..ups, tohle mi proste dela problem..=( cestinarka mi to proste do hlavy nenarvala. Stejne tak mne a me... njn.., aspon si potvrzuji svou nedokonalost.., ale jeste jednou diky =)
05.12.2013 23:50:31 | lucie.Tee