Vnitřní hlas
Anotace: Hudba přichází k tobě v tmách, když usínat chceš. A ona hraje dál, ruce k srdci...
Hudba přichází k tobě v tmách,
když usínat chceš.
A ona hraje dál,
ruce k srdci hneš.
V záplavě melancholie pláčeš, že jsi sám.
Ale přitom tě nenapadlo,
že osoba,
kterou hledáš, je tam,
kam se bojíš jít sám.
Zavíráš oči..
Zoufáš si...
Pokud nejsi zdraví,
tak jdi k lékaři!
Ty se, ale lidí straníš,
jako sebe.
Mně se nemusíš bát,
já mám tebe!
S otazníky v očích mě hledáš,
měl bys vědět,
že jsem bytost,
kterou znáš.
Jsem tvojí součástí,
však mně nemáš rád.
Jako bych byla někdo jiný,
než tvůj vnitřní hlas.
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikolka, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)