Někdy je těch symbolů moc
schody od baru do nikam
pečlivě zamčenej únikovej východ
na čtyři západy
polibky smrti cigaretám
v prach se obrátí
táborovej oheň v suterénu
A pak je jasný že se něco stane
ale víno z hroznů hněvu
v poslední skleničce nečekáš