ľadoví pán
Anotace: rozhodni sa .. ja počkám milión rokou
pohladenie vetra dáva ti sen krásny
a pocit lásky až k tvojmu srdcu
som pán ladu a temného žiaľu
no kúsok svetla nájde sa v útrobách môjho mŕtveho srdca
smútok a bolesť vo mne hľadá pokoj
ten ktorí nosíš na perách láska
daj mi ochutnať tvojej vášne
nech sa vo mne rozhorí plameň
aby sa srdce znovu rozbúšilo
o láska pristup blichšie
čakám ťa
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: v.hercik
Komentáře (2)
Komentujících (2)