Zdál se mi příběh někoho jinýho
ukradenej život k ochutnání
vynucený odchody
strach z návratu k cizim lidem
do každýho dne se vejde víc strachu
prsty okousaný až na duši
Umřel koncem listopadu na srdeční záchvat
na zmoklý ulici nějakýho města
daleko od sebe
koukala jsem, že máš málo komentářů u dílek a mám trochu výčitky svědomí - často se mi něco líbí nebo se nad něčím zamyslím, ale moc nekomentuju - není to lenost nebo pohodlnost, jen nějak radši mlčím :o)
ale tvoje miniaturky se mi líbí
08.12.2013 16:02:04 | hanele m.