Čas láme zvyk
Anotace: Láme,neláme, opravuje..
Dlaněmi maluji zlatý střed
Kouřová clona rozbijí zeď
Cesta se otevírá vpřed
Na srdci tahy
S úsměvem za zády
Slovník emocí v hrnku kávy
S překvapením na půl roku
S obdivem perlových kroků
Uvnitř nepočítáš čísla
Hledáš..(tichou holku)
Za zrcadlem nové světlo
Origami které se rádo tvaruje
Svoboda mezi rty spaluje
Konce které nefrustrují cit
Čas který láme zvyk
S lampionem přání mezi dveřmi
Vlasy přehazuješ až k nebi
Počítáš osud
Házet rubikovu kostku a nepřestávat věřit..
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)