Lyžařský kurz
Anotace: jo, to se stává...
Vzpomínám na můj první dojem,
kdyžj si v Jihlavě prošl kolem.
Už tam ses mi líbit začal
a pak to dostalo rychlý spád.
Na zastávce jsme si povídali,
do očí se sobě podívali.
Pak na lyžích to bylo teky super
a amor zasáhl mé srdce lukem.
Vypadalo to na slibnou šanci,
která ale nedostala šanci.
Asi je chyba ve mně,
že každý utíká ode mě
a hladá radši jinde
dřív než by nakoukl do mě.
Nejsem tak tvrdá, jak vypadám,
ale proč ti to vlastně povídám.
Řeknu ti raději něco jiného
a abych nenudila, tak i stručného.
Mé srdce teď krvácí,
protože je moc naivní.
Já za to však nemůžu,
srdci a citům poručit nemůžu.
Líbíš se mi, ty to víš,
ale ty mi totéž nepovíš,
Mně teď jen zbává léčit rány,
které mi tyhle hory daly.
Komentáře (0)