:D No tak včera jsem třeba vyprávěla o Mexicu. :D
To byla legrace, vím jak je to myšleno, ta básnička je moc hezká a já osobně mám meluzínu moc ráda. Doma u rodičů máme stará kachlová kamna a za mého dětství, když se ještě občas používala, se za větrného počasí v komíně ozývala.
Ať ti nafouká hodně krásné inspirace do další tvorby. :o)
06.12.2013 11:58:40 | Tichá meluzína