Anotace: ...V duši vryt svůj osud, kódem z dávných světel hvězd, ve dne jej však nevidíš...
Až slunce vyjde naposled
a vítr svůj let utiší
my pohlédnem roky zpět
čas odbíjí na věži
potom možná budeme se ptát
kam jsi vlastně šel
a koho jsi měl rád...
02.07.2014 20:42:23 | Verena