Raději jsem nespal
abych mohl krotit nože dočasnosti
jejich ostří kvetla vteřinami
v bludných kruzích čekání na ortel
Snad zítra
nože dočasnosti zní strašně definitivně, přes to slůvko dačasnost
a ostří kvetoucí vteřinami, to je hodně výstižný výraz
celý to zní strašně beznadějně a odevzdaně - slůvko "snad" obvykle dává naději - ale tady ne
08.12.2013 15:51:44 | hanele m.