Můj svět
Mluvím samé nesmysly,
spletená jsou slova.
,,Dobře si to rozmysli'',
říkáte mi oba.
Nikdy nepocítím ten pocit klidnosti,
který některé z Vás postihuje.
Ten pocit radosti,
to slovo radosti to vystuhuje.
Nejistá jsem sama sebou,
něco si myslím,
ale nic neřeknu.
Znám sebe celou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)