hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................:D poslechl bych si verzi i toho chudáka ... :D ale pravda, nejsme u soudu :)
09.12.2013 20:01:22 | Favi
Správně, nejsme u soudu
09.12.2013 20:02:18 | Aaliyan
správně tohle je lynč.. :D pod každou takovou básní by mělo být vyjádření obětí :D teda, nic mi do toho není... klidně mě zaraž... od tebe to vemu :) ale nemyslíš, že básně jsou někdy hodně jednostranné?:)
09.12.2013 20:05:34 | Favi