Anotace: Když si s sebou lásku nosíte jako igelitovou tašku...
Jsem tebou posedlá
ale netrvá to moc dlouho
myslím na tebe i v em há dé
když si rvu sluchátka do uší
hudba mi pomáhá
a mysl odplouvá
a lidi mají nákupní igelitový tašky
který si s sebou nesou
a já si nosím tebe
jako tu igelitovou tašku
dobrý haši, dobrý :)
09.12.2013 20:54:42 | Favi
fakt jo? díky
09.12.2013 21:34:39 | Hašiko
jo, dobrý :)
09.12.2013 21:35:26 | Favi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?