Chci žít v lepším světě
Anotace: prosím komentujte. nevím co dělat, rodiče proti mě stým že rád jezdím na snowboardu... lásku mám ale neříká mi miluji tě .... :'(
Proč mě to napadá,
Že mrtví radši chci být,
Nikdo nic mi nedá,
S někým rád žít,
Bez lásky a štěstí,
Život můj nemá cenu,
Smutek a zklamaní,
Pořád a pořád prožívat budu,
Radši nežít,
V tomto světě plný smutku,
Už nechci žít,
Kamarádů plno, ale lásky nula,
Objetí mi chybí,
Lásku chci mít,
Hledat mám jí,
Když nebaví mě žít ?
Co dělat ???
Komentáře (2)
Komentujících (2)