Anotace:
oliva zůstavající koně obrůstá kamenem
Land rover
nad níž se rozpíná
modrý
lichý
číslo dvě i jedna je tři
Slunce je čtverec
asi jo, ale když jsem zmáčkl rovnítko, najednou se to nějak pokazilo, nebo co...
11.12.2013 19:19:05 | Robin Marnolli
zkamenělý koník
dopíná olivky
zeleno-šedé
uniformě
první je navěky i poslední
není hvězda jako hvězda
v meinkampfu
:o)
11.12.2013 19:46:51 | hanele m.