Anotace: .
na loktech mám vytlačený
hranice únosnosti
stolů
někde tam za zenitem vyčerpaný kůže
sedí matka mé matky
a kouří
hrozně moc kouří -
v mezičase
plive do kapesníku
dědovu budoucnost
Tahle se mi fakt líbí. Dává mi smysl.
12.12.2013 12:32:56 | iluzionistka