Babička
Do plamene svíčky se teď dívám,
zapálil jsem jí pro tebe BABIČKO,
opustila jsi Nás právě dnes,
přestalo ti tikat srdíčko.
Vzpomenu si na tvůj úsměv,
mám tě v srdci ukrytou,
Bůh opatruj tvou duši,
láskou,něhou přikrytou.
Přečteno 588x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)