Záře nočních rán
V meziokní
zešedlého pokoje
předu rozvolněné nitky
půlnočního měsíce
abych se na chvíli
mohla vyšplhat
zpátky k tobě
na perly Orionu
a usnout
v sametu tvé kůže
spánkem sladším než
zapomnění
s chutí polibků
a vůní bílých růží
se stuhou ovázanými
trny
v mihotavém záchvěvu
opadaných vzpomínek
přemýšlím
jak rychle vypaří se
dešťová melodie
tvého hlasu
dřív smáčející mi smysly
pod něžným okem Vegy
a mezitím
se mi jen další osamělé ráno
probudilo na víčkách
ty mi pršíš mezi řasy
a mě
svítá
Přečteno 525x
Tipy 24
Poslední tipující: gallatea, Firren, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, Jana B., RyxiraAmyGinger, Joe Vai, Amonasr, enigman, Luky-33, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)